Yahua valaistus LED kasvi kasvaa valossa

Yahua valaistus LED kasvi kasvaa valossa

LED-valaistus viljely terveydelle vahingollisempia

Jatkuva kasvu LED-valaistus valaistus kasvien alalla on paikka ja vähitellen soveltaa eri aloilla maatalouden viljelyyn, hedelmien ja vihannesten viljelyllä, flowercultivation ja niin edelleen. Vaikka sovellus on pienempi kuin koko tavallisten kaupallisten valaistus tai kodin valaistus mahdollisimman laajasti, mutta valaistus kasvien kuin erikoisala soveltaminen LED, koska paremmuudesta, vähitellen tunnustettu markkinoiden kysyntä kasvaa

Kasvi kasvaa valossa horjuttaa perinteisten maanviljelysmenetelmien

t ilmoitetaan, mukaan teknisen laitoksen eri spektrien andquot; Preferencesandquot, valitsemalla sopiva LED-lamput korvaamaan sun kuin valonlähde, valo ympäri vuorokauden, lämpötila voi olla sisällä tehtaan tehtaan, kosteus, valon, ilman ja hiilidioksidin pitoisuus ravinteiden ratkaisu ja muut ympäristötekijät, automaattinen seurata reaaliaikaisesti varmistaa mahdollisimman tehokkaasti fotosynteesi. Verrattuna perinteisiin vuoroviljely, korkean käyttöasteen maataan ja vaivattoman käytön, korkeatasoinen koneellistaminen, saasteeton tuotteiden turvallisuutta, ravintoarvoa parantunut, tällä hetkellä tutkimustuloksia kotona ja ulkomailla puutarhaviljelyssä tekniikan alalla on ollut merkittävä vaikutus. Tekniikka on kehittynyt LED-valo tilaa kasvavan noin kasveja käytetään on erittäin tehokas.

Itse asiassa, koska alhainen lämpötila LED lamput voidaan sijoittaa parhaiten kasvi lähemmäs, jotta voit varmistaa, että kasvin kaikki osat ovat olleet saman Valaistusvoimakkuus. Tämä lähestymistapa vaarallisten torjunta-aineiden, lannoitteiden ja säilöntäaineita käytetään tekemään orgaaninen kasvu tuottaa ja lähes mitään kemikaalia lisätty, moderni harjoittamisesta laadukkaita vihreitä ja terveen elämän tarkoitus on sama. Lisäksi määräysvallan Sisäuima viljely LED valon lähde voi tehdä 50 prosentin vähennyksen verrattuna perinteiseen tapaan kasvukauden kasvi. Tämä tarkoittaa, että kuluttajat voivat paikallisesti kasvanut tuore kasveja ympäri vuoden unelma tuli mahdolliseksi.