Mikä on korkealaatuisten tunnelien valot?

Mikä on korkealaatuiset tunnelinvalot?

Tunnelivalot erikoisosina korkealaatuisesta tiestä, kun ajoneuvo uuteen optisen tunnelin tunnelin sisään ja ulos, uuden optisen tunnelin valot johtavat prosessiin, tulee olemaan visuaalisia ongelmia.

Tunnel lamppujen kuorivalinta korkean lujuuden, hyvä sitkeysseos ympäristönsuojamateriaalit, läpinäkyvät palat vahvistaen karkaistua lasia, pölyttävää, vedenpitävää, korroosionkestävää ruostetta. Monikanavainen tärinänväräysrakenne ja korkean teknologian pinnoitus, erilaiset läheiset suurtaajuiset korkeataajuiset värähtelyt eivät voi vaikuttaa lamppuihin, työpaja-, tie-, rautatie- ja muihin korkeataajuisiin värähtelyihin ja kosteuteen, High- lämpötila ympäristö, pitkäaikainen vakaa työ.

Valo-tehokkuus, korkean intensiteetin kaasupurkausvalon valinta valolähteenä, suuri valotehokkuus ja pitkäikäisyys erilaisten peilien käytöllä voi saada aikaan monikäyttövalaistuksen; ja pehmenemällä, ei tuota häikäisevää tai muuta epämukavuutta. Lämpösuojaustekniikan valinnainen lampun käyttöiän varmistamiseksi. Tuodut erittäin puhtaat peilikuvioidut alumiiniset peilimateriaalit ja tarkan valonjakosuunnitelman avulla, tehokerroin on suurempi kuin 0,9, heijastava korkea hyötysuhde, hyvä valonsäde, energiansäästö ja ympäristönsuojelu.

Tunnelivalo, jolla on korkea valotehokkuus, pitkä käyttöikä jne. Tunneleille, työpajoille, suurille varastoille, huoltoasemille, paikoille, metallurgiaan ja erilaisiin kasvi-, rakennus- ja muihin paikkoihin. Koska valitaan korkean intensiteetin kaasupurkauslamppu valolähteenä, sitä voidaan käyttää erilaisten heijastimien kanssa, voidaan saavuttaa monikäyttövalaistus. Pehmentää hoitoa, ihmiset eivät tuota häikäiseviä tai muita epämiellyttäviä reaktioita. Ballast lämpösuojaus tekniikka varmistaa lampun käyttöiän. Tuodut erittäin puhtaat peili-alumiiniset anodisoitavat materiaalit, jotka tekevät peiliä ja tarkan valon jakautumisen, tehokerroin on suurempi kuin 0,9, heijastava korkea hyötysuhde, hyvä valonläpäisy, energiansäästö ja ympäristönsuojelu.