Metroaseman LED valaistus toimittaja Yahua valaistus

Laadukas LED-valaistus, vakaa ja luotettava on erittäin tärkeää. Miten vakuuttaa kaikki led-valo on hyvä hylkääminen lämpöä?

1. die valu puhtautensa alumiini kevytmetallivanteet asuntojen ja koko valettu valon käsittely tekniikka varmistaa hyvä jäähdytysteho, LED-valo parhaillaan lasku tehokkaan käytön vähentämiseen.

2. tuotteen led source meidän adoptec tuotu pelimerkkejä, korkea valotehokkuus, pitkä käyttöikä, hyvä vakaus, luotettavuus; luotettavuuden varmistamiseksi Kevyt runko laadukkaita LED jäähdytys päämateriaali, anti-hapettumista, korroosio korroosiota, hyvät lämpöominaisuudet, anti-sähkömagneettisen häiriöiden. Laadunvalvonta, noudattaen kansallisten standardien mukainen tuotanto ja tehdas testaus, valitse kansallinen sähkövalo lähde laadun valvonta ja tarkastus keskus ja muut arvovaltainen kansallisen testaus virastot, tehdä kolmannen osapuolen testaus ja sertifiointi varmistaa tuotteiden turvallisuuden ja luotettavuuden.

Se on syytä mainita, että subway valaistus kuulumisesta sovellus ympäristöön on monimutkainen ja testata tekniikka markkinasegmenteillä, useimmat hankkeet läpi toistuvasti oikaisua hyväksymistä omistaja. Mielestämme parempi valmistus käsitteet ja rikas kulttuuriperintö Metro LED-valaistus, Kaikki metro LED valaistus hankkeeseen kerralla hyväksymisestä.

LED energiaa säästävät lamput, vakautta, kestävyys, älykäs ohjaus on vertaansa vailla etuja perinteisen ja LED ominaisuudet voimakas maanjäristys soveltuu hyvin subway toimintaympäristö. Mutta kotimaan nykyisten subway verkossa vain muutaman rivin käyttää LED-valaistus, useimmat muut perinteiset valaistus, LED valaistus markkinoilla mahdolliset subway voidaan kuvata melko suuri.