LED Street Lights PK Tavalliset Street Lamput

1, sähkön vertailu:

60W: n LED-katuvalojen käyttö tuotti sähköä vuodessa, vain 250 W: n tavallisen korkeapaineisen natriumlamppu katun sähkö, jonka tuotti 20 prosenttia vuodessa, merkittävät säästöt sähkönkulutuksessa ovat ihanteelliset energiansäästötuotteet luonnonsuojeluun suuntautuneen yhteiskunnan kehityksen rakentamiseen.

2, kontrastia

LED-katuvalo teho on tavallinen korkeapaineinen natriumlamppu 1/4, kuparikaapelin vaadittavan poikkipinta-alan asettaminen vaatii vain tavallisia katuvalaisimia 1/3, mikä säästää paljon laskukustannuksia.

Integroitu edellä mainitut kaksi kustannussäästöä, LED-valojen käyttö verrattuna tavallisen korkeapainelamppua käyttävän valaisimen käyttöön, entinen mahdollistaa omistajien toipuvan vuoden kuluessa alkuperäisten investointikustannusten korottamisesta.

3, valaistuksen kontrasti:

LED-60W-katulamppujen käyttö voi saavuttaa 250 W: n korkeapainelamppujen valaistuksen, mikä vähentää suuresti tehon käyttöä; LED-valot johtuvat pienestä virrankulutuksesta, tuulella, aurinkoenergialla, jota käytetään kaupungin toissijaisissa teillä.

4, lämpötilan kontrastin käyttö:

Verrattuna tavallisiin katuvalaisimiin, LED-merkkivalo syttyy matalassa lämpötilassa, jatkuva käyttö ei tuota korkeaa lämpötilaa, musta ei pala mustaksi.

5, turvallisuustoiminnon vertailu:

Tällä hetkellä kylmäkatodilamppujen, elektroditon lamppujen, markkinoilla on erittäin innostunut korkeapainepisteen röntgenvalaistuksessa, mukaan lukien haitalliset metallit, kuten elohopea ja haitalliset säteet; verrattuna LED-valoihin ovat turvalliset pienjännitekaapelit asennuksessa ja prosessin käytössä Suurten turvallisuusriskien vähentäminen.

6, ympäristönsuojelun taso vertailussa:

Tavalliset katulamput sisältävät haitallisia metalleja, spektri sisältää haitallisia säteitä. Verrattuna puhtaaseen LED-katuvalaistukseen ilman infrapunasäteilyä ja ultraviolettisäteilyä ei ole tyypillistä vihreää valaistusta , joten säteilyä, valon saastumista ja haitallisia metalleja, jotka ovat kierrätettäviä .

7, käyttöikä ja laadun vertailu:

Keskimääräisten katuvalojen keskimääräinen käyttöikä on 12000 tuntia, katulamppujen korvaaminen ei ole vain suurta pääomaa vaan myös liikennettä, varsinkin tunnelin rakentamisessa on erityisen hankalaa; LED-katulamppu yhtenäinen käyttöikä 100 000 tuntia, 10 tuntia vuorokaudessa, jopa kymmenen vuoden elämää Yläpuolella, kerran ja kaikilta osin. Lisäksi LED-valot vedenpitävä, iskunkestävyys, iskunkestävyys ovat erittäin hyviä, laatu kaaos, takuuaikana on huoltovapaa tuotteita.