LED Flood Lights Advantage Vertaa perinteiseen HID-lamppuun

LED-tulvan valot verrattuna perinteiseen HID-lamppuun

LED on puolijohde valoa emittoiva teknologia. LED-merkkivalon aikaisin kehitys voi olla vain punaista, jota käytetään elektronisissa laitteissa. Tekniikan kehittymisen myötä LED-valaistus on pystynyt antamaan erilaisia ​​valon värejä ja laajalti käytössä monilla toimialoilla, pääasiassa sovellusmarkkinoilla, perinteiset näyttö- ja signaalimarkkinat, taustavalon markkinat, katuvalot, tunnelivalot, autovalot markkinat, ulkona maisemat Valaistus ja sisustusvalaistusmarkkinat, erikoisvalaistusmarkkinat. LED-tulvavalaisimilla on ainutlaatuiset edut.

1.Kaikki jakelujärjestelmän (kaapelit, muuntajat, jakelulaatikot, sillat jne.) Rakentamiskustannukset, pitkät tunnelit, pitkän matkan virtalähteet, kaapelit, tehonjakolaitteet, kustannussuhde on erityisen suuri, energiansäästöstä johtuvat tulvavalaisimet voivat vähentää kaapelia huomattavasti ja sijoittaa sähkönjakeluvälineisiin.

2. LED-tulvan valo säästää verrattuna perinteiseen korkeapaineiseen natriumvalaisimeen, sen energiansäästö on yli 40%.

3.LED tulvavalaisin voi saavuttaa reaaliaikainen käynnistys, helppo säätää kirkkautta, värähtelemätöntä, laaja käynnistysjännitevalikoima, voi saavuttaa erilaisia ​​energiansäästömenetelmiä, kuten teitä, tunnelin liikenteenohjausta ja muita älykkäitä valaistus.

4. LED-valonheittimet ovat erittäin luotettavia, päivittäiset huolto- ja korjauskustannukset ovat alhaiset, MTBF jopa 20 000 tuntia, korkeapaineinen natriumlamppu ja loisteputki MTBF alle 10 000 tuntia