Korkea maston tangon korkeutta ja kuvaus

1, square korkea napainen lampun korkeutta: 25 metriä, kevyt pole kahdeksankulmainen sauva jaettiin kolmeen osaan, paksuus ylhäältä alas ovat: 6mm, 8mm, 10mm, kaliiperi: 280mm, kaliiperi: 560mm, suurin tuuli mitoitusarvo jopa 60 m / s. Se koostuu 3 kohdat pistokkeiden kanssa laadukkaita teräslevy laipan läpimitta 950mm, paksuus 25mm.

2, pole lamppu ja stentti luja laadukkaita teräslevyyn isojen kertaluonteinen, taivutus, muodostaa taivutus kone, upotettuna kaarihitsaus automaattisesti muodostettu, kevyt vapa, lamppu paneeli kokonaisuutena käyttäen kuumasinkitystä käsittely-, Polyesteri ulkonäkö jauhemaalaus, suojelu 30 vuotta ulkonäkö ilman korroosiota.

3, pole lamppu sähköinen hissijärjestelmät sähkömoottori, nostolaite, kuumasinkitystä vaijeri ja kumi-kaapelit ja muut komponentit. Valo napa kehon asennus, nosto määrä 3-5 metriä minuutissa.

4, korkea napainen valokärki purkamisen järjestelmä koostuu opas pyörän ja opas arm koostumus sen varmistamiseksi, että kevyt levy parhaillaan poistamassa ei esiinny sivusuunnassa suojaamaan valaisimen kilpi paikallaan, kun lamppu voi automaattisesti pudota ja lukittu koukku.

5, pole lamppu valaistus koostuu 8kpl tai 12 kpl 400W suuritehoiset johti tulva valot

6, pole lamppu ukkossuojausjärjestelmä: 1,5 m pitkä valoinstallaatio pitkä ukkosenjohdatin asennettu kentällä 1m pitkä maahan lanka ja underground pultit.

7, pole lamppu heittää moodi sähköinen valvonta-tilassa lamppu paneeli voidaan turvallisesti ja luotettavasti alas 2,5 m maasta, helpottaa huoltotöitä. High-napainen lamppu manuaalinen etäinen hallita aparaatti on Lyijy-out linja, toimija voi olla 5 metriä kaukosäädin lamppu paneeli alas, niin varmistaa operaattorin turvallisuutesi.

8, alas-tyyppinen high-napainen lamppu kaikki lamput ja lyhdyt IP65 tiiviste standardien estämään pölyn, sade immersion, valo-, sähkö-elämän suojelu. Lamppu materiaaleja käytetään yleensä painevalu alumiinista simssi kestää hyvin korroosiota vähemmän.

Edellä on neliön korkea maston napa suunnittelu korkeus ja parametrin kuvaus, jos haluat ostaa pole lamppu, voit lähettää meille. jottaSales@sxyhzm.com