Vihreä energia Solar katuvalot on yleisesti käytetty

Kaupungissa todayand #39; s suurissa kaupungeissa, kävelee tiellä löytää tapa vai mene nähtävyyksiin tai mennä töihin tehtaalle, nyt voit olla nähnyt kaikkialla uudenlainen auringon valo.Solar katuvaloton yleisesti käytetty. Verrattuna edelliseen perinteisin menetelmin street valaistus, valaistuksen ilman verkkovirtaa, käytetään aurinko-powered, ei maksaa sähköä, lisäksi se on myös seuraavat ominaisuudet:

1, energiansäästön ja ympäristönsuojelun alalla uutta energiaa jatkuvaan kehittämiseen ja käyttää aurinkoenergiaa uudenlainen ympäristöystävällistä energiaa käytetään laajalti. Ei edellyttää jokin kone ajaa, käyttää energiaa luonnon. Tämä etu on käyttää aurinkokennot, aurinkoenergia akku perustuu aurinkosähkö sähköenergiaksi, tämä energia on peräisin luonto, käyttö ilman mitään rajoituksia, ei tuota saastuminen, energiansäästön ja ympäristönsuojelun alalla.

2, turvallinen ja kätevä, auringon valo vain käyttää DC-virtalähde eikä kaapeleita, asennus on melko yksinkertainen; Pidä tapa power valaistuksen, rakentaminen yläpuolella johdot kaivaa maahan, valot majakka, sekä terästä, pinta on ruiskutettava muovi aurinkokennojen käytetään erityiset varkaudenesto ruuvit joten turvallisuutta on hyvä, se ei tuota onnettomuutta.

3, pitkä käyttöikä, alhaiset kustannukset, aurinko valaistuksen käyttää korkea LED-valot, korkean teknologian, käyttää suorituskykynsä -ohjain ja tarvikkeet ovat myös kansainvälisiä tuotemerkkejä, älykäs suunnittelu, tae laadusta niin itand #39; s suhteellisen pitkäikäinen; koska tämä katu on käyttää aurinkoenergiaa ilman sähköä, ei tarvitse mitään kaapelien, hinta on suhteellisen vähän, vähemmän investointeja, vain investoinnin, ne hyötyvät pitkällä aikavälillä.